Unë di dhjetë gjëra për ty

1. Ti ke facebook.
2. Po lexon kete.
3. Ti mund ti prekesh te gjitha dhembet me gjuhe.
4. Sapo e provove.
6. Sapo qeshe, sepse te pelqeu qe ta hodha. (Ndoshta dhe nuk qeshe).
7. Nuk e vure re qe nuk ka numer 5.
8. Sapo kontrollove.
9.Tani po qesh ahahah.

Të ngjashme

Ska komente

Komento