Udhëtari dhe plaku

Në stacion të autobusve, njëri po e pyet një të moshuar: Sa vjeç je? Plaku: 85. Udhëtari: Me kë do udhëtosh?. Plaku: Me babin.
Udhëtari: Pse sa vjeç e ke babin ti? Plaku: 107.
Udhëtari: Pse shkoni në Itali ju? Plaku: Martohet gjyshi. Udhëtari: Po pse po martohet ne kete moshe? Plaku: po e martojne prinderit me zor!

Të ngjashme

Ska komente

Komento