Turqit kanë tri probleme kryesorë

Një shqiptarë shkonë në disko me një pluzë në të cilën shkruhej:
“Turqit kanë tri probleme kryesorë…”

Një turk e shikonë dhe, i nxehur, e pyet arnautin nëse kishte ndonjë problem.
Shqipëtari i qetë, përgjigjet se ky është problemi i parë i tyre: Ata nxehen për çdo vogëlsi..

Turku, që sa se hëngri veten me dhëmbë nga inati, po e priste shqipëtarin jashtë diskos me një shokë. Pasi ata bërtitën mirë e mirë, shaipëtari u përgjigjë: se ky ishte problemi i dytë i tyre: Ata nuk dinë ti zgjidhin problemet vetëm.

Turqit se mbanin dotë veten dhe nxorrën thikat për ta vrarë.

Shqipëtari buzëqeshi dhe tha: Ky është problemi juaj i tretë, ju vini gjithëmonë me thika në zjarrë armësh!

Të ngjashme

Ska komente

Komento