Trotuari

-E dashur po i thot djali, dashnores nga fshati.
-Kalojmë në trotuar se mos po na shkel me automobil ndonjë budall.
-Kaluan në trotuar dhe eecën e ecën dikur po i thot vajza.
-E ku është more qaj trotuari se mu këputen këmbët duke ecur?? :po: :po: :po:

Të ngjashme

Ska komente

Komento