Tropojani dhe Anglezja

Aty ajo takon një Tropojan duke ruajtur dhite. Atë nate pasi pine e kalojnë natën sebashku.
Te nesërmen ne mëngjes Anglezja i thotë Tropojanit: -Mbrëmë ma bere shume qejfin prandaj do te marr me vete ne Angli.
Por Tropojani i thotë: -Mua s’me le baba se do ruaj dhite, por ti merr vëllain e madh se Ai kapi nje Arush dhe qe prej asaj dite Arusha është tu ardh e na sjell mjaltë ke shpia.

Të ngjashme

Ska komente

Komento