Tri ditë pushim

– Gjyshja e merr një dhuratë nga nipi që është në ushtri. E hapë kutinë dhe sheh një bombë dhe një letër në të cilën shkruan: -“Gjyshe, nëse e heq atë unazën prej këtij topi, unë do t’i marrë tri ditë pushim“.

Të ngjashme

Ska komente

Komento