Trëndafilja dhe Lulevjollca

– Duket që jam shtatëzënë, i thotë trëndafilja.
– Ku po e din moj? – e pyet Lulevjollca.
– Më është vonuar fotosinteza,- i përgjigjet e para.

Të ngjashme

Ska komente

Komento