Tre pleqte dhe ilaci i rinise

Keshtu qe thirren tre pleq, nje amerikan, nje italian dhe nje shqiptar. Therrasin te parin amerikanin dhe i japin lajmin per shpikjen dhe i ofrojne nje kokerr. Amerikani i gezuar e pi dhe thote se tani mund te jetoje edhe 20 vjet per ta pare ameriken te behet superfuqi e padiskutueshme. Pastaj therrasin italianin. Dhe ai i gezuar e pi dhe thote se mezi pret te shijoje edhe 20 vjet te tjera femrat dhe ushqimin italian. Ne fund therrasin shqiptarin dhe i japin kokrren dhe i thone “kjo kokerr te rinon 20 vjet, pije”
– Jo more, te humbas pensionin une – i thote shqiptari.

 

Të ngjashme

Ska komente

Komento