Tre pijanec hipin ne nje tax

Shoferi i dalloj qe ishin te pire dhe vetem sa e ndezi dhe e
fiku makinen nuk e levizi nga vendi dhe i tha mberitem .
Zbresin keta i pari i dha leket i dyti e falenderoi ndersa i
treti i dha nje grusht . Taksixhiu e pandehu se e kuptoi ky dhe i thote :
– Cpate qe me gjuajte .
Pijaneci ja kthen :
– Heres tjeter kontrolloje shpejtesin se desh na…

Të ngjashme

Ska komente

Komento