Tre miqtë dhe fëmijët e tyre

– Djali im me shume gjasa do te behet avokat. Qe tani përdor argumente shume te holle
– Djali im do te behet veteriner, thotë i dyti, qe tani ka filluar te vizitoje kafshët
– Im bir me siguri q do te behet kamerier kur te rritet. Sa here e thërras, asnjëherë nuk vjen…

Të ngjashme

Ska komente

Komento