Tre lakuriqet e nates

-Na ishin tre lakuriq nate dhe shkojn te tre per te gjetur ushqim i pari shkon ne shtepi me gjak dhe i thot mamaja:pse je me gjak..? Ja kthen lakuriqi: e shikon ate murin..? Po..ja kthen mamaja..Mbrapa atij murit ishte nje mace dhe une e hengra……

-Shkon i dyti dhe ky ma gjak i thote mamaja:pse je me gjak ja kthen lakuriqi 2-te:e shikon ate murin..Po ja kthen mamaja ja kthen lakuriqi atje ishte nje qen edhe e hengra…..

-Shkon lakuriqi i trete dhe ky me gjak i thote mamaja:po dhe ti me gjak po pse ja kthen lakuriqi 3-te e shikon ate murin..Po ja kthen mamaja….Epo un se pashe.

Të ngjashme

Ska komente

Komento