Trashegimtarja e paster

Një djale donte te martohej me nje trashegimtare te pasur e tekanjoze.

-Zonje jam shume i dashuruar me ju.”
-C’pune beni?”
–pastrues.”
-Ah, ashtu?! Dhe sa fiton?”
-Hemm, njemije euro ne muaj.”
-mua ajo shifer, nuk me del as per te blere sapun!”
-Me falni, nuk e dija qe jeni kaq e piset!”

Të ngjashme

Ska komente

Komento