Tradhtia

I ankohet shokut:
– Dyshoj se më tradhton gruaja. Unë kthehem në shtëpi në orët e vona dhe ajo kthehet atëherë. I them ku ishe? Më thotë: “Isha te kjo fqinja jonë Liria”.
– Po, në rregull, çfarë ka të keqe këtu? – pyet shoku.
– Puna është se gjithë natën unë kam qenë te fqinja…

Të ngjashme

Ska komente

Komento