Toka rrokulliset

Një ditë një njeri e pyeti hoxhën: “Si ndodh që në mëngjes të gjithë njerëzit zgjohen nga gjumi dhe shkojnë në drejtime të ndryshme?”

Text Box: “Shumë thjesht”, ia priti hoxha. “Sikur të gjithë të shkonin në një drejtim, atëherë toka do të rrokullisej!”.

Të ngjashme

Ska komente

Komento