Tixhja

Ishte një i qmendur dhe donte te vriste te gjithë te gjitë njerëzit qe ishin ne një autobus. Te paren mori je plakë.
– Si e ke emrin ti? Para se te te vras dua ta di emrin.
– Tixhe , tha plaka e shkretë.
– Nuk po te vras ty se e paske emrin e nenes time.
Pastaj mori një plak.
– Po ti mor, si e ke emrin?
I pergjigjet plaku:
Une Hasan e kam, por nga lagja ime me therrasin Tixhe

Të ngjashme

Ska komente

Komento