Titaniku

Nje Zezak gjeti ne aeroport nje cante te mbusur me Dollar, brenda qe dhe nje pashaporte e cila ishte e “Leonaro di Caprios”. Me shpejtesi futi dokumentat e tij ne canten dhe iku me shpejtesi. Rruges per ne shtepi e ndaloj POLICIA. Polici i bie xhamit te makines dhe i thote dokumentat!!!!! Nga frika Zezaku i jep pashaporten e gabuar. POLICI e shikon Zezakun – dhe i thote te prese pak. Me vrap mer Shefin e vet ne tel. E pyet -shef kam nje problem. Fol- i thot ai. POLICI – Shef me fal po TITANIKU u MBYT apo u DOGJ?

Të ngjashme

Ska komente

Komento