Tironsi dhe vlonjati

Takohen dy shoke, njeri nga Vlora dhe tjetri nga Tirona. Vlonjati sapo ishte kthyer nga Amerika.
– Paske bo leke – i thote tironsi vlonjatit pasi pa se si ishte veshur.
– Po sa e ke blere kete bluzen? – pyet tironsi
– 50 dollare – thote vlonjati.
– Pse kaq shtrenjte? – pyet tironsi.
– Epo eshte firmato – thote vlonjati.
– Po keto pantallonat? – pyet perseri tironsi.
– 80 dollare – thote vlonjati.
– Po pse kaq shtrenjte? – thote tironsi
– Epo edhe keto jane origjinale. – thote vlonjati
– Po keto kepucet? – pyet tironsi.
– Ah keto i kam blere shume shtenjte, 200 dollare – thote vlonjati.
– Po pse keshtu? – pyet tironsi.
– Se keto jane me lekure kari – thote vlonati.
– Me verte? – pyet tironsi
– Po mor vlla – thote vlonjati
– A ma fut i shkelm bytheve pra – thote tironsi.

Të ngjashme

Ska komente

Komento