Ti dhe majmuni

Nje majmun pyeti nenen e tij:

– Pse jemi kaq te shemtuar?

Dhe ajo ia ktheu:

– Ti nuk ke pare se si eshte ai qe po lexon këtë barcolet.

Të ngjashme

2 Komentet

  • Reply rasputini 04/02/2011 at 9:19 pm

    po ju nuk keni para ate qe ka shkruajtur kete barcalet se sa i shemtuar eshte!!!

  • Reply dona 16/06/2011 at 3:02 pm

    uhhh em sherdhofshh ti muu

  • Komento