Thërret djali nënën në telefon

-Alo nënë, i kam dy lajme, një të mirë dhe një të keq!
– E cila është lajmi i mirë?, pyet ajo…
– E kam lënë drogën!
– Të lumtë djali im, ashtu duhet, tash më trego cili është lajmi i keq?
– Për Zotin, nuk po e di ku e kam lënë.

Të ngjashme

Ska komente

Komento