Testimi

-Meqenese beheshin barsaleta me police reparti u ngrit ne proteste.
-Mos beni me barsaleta me police
-Ok:thote autori me perpara zgjidhni me te zgjuarin se dua ti bej nje testim
-Un jam tha njeri
-Ok,sa bejne 4dhe4
-Mbase 7
-Jo
-Kori qe po qendronte ne ankth:edhe nje mundesi edhe nje mundesi
-Mire sa bejne4+4
-Jam i sigurte 8
-Kori:jepi dhe nje mundesi,dhe nje mundesi.

Të ngjashme

Ska komente

Komento