Testi për te pa aftët mendërisht

Te gjithë filluan te hanin , vetëm njeri nuk po hante.

Kujdestari mendoi se ai ishte sheruar dhe e pyeti pse nuk po hante.

-Po pres te ftohet, u përgjigj…

Të ngjashme

Ska komente

Komento