Testi per murgeshe…

Nese nje burre do te perfitoje nga ty, cfare do te beje?
– Do te ngrija rroben.
– Pooo!!?? Dhe me pas?
– Do ti kerkoja te ulte pantallonat.
– Pseee??
– Pasi une me rroben e ngritur mund te vrapoj me shpejt se ai me pantallonat nder kembe.

Të ngjashme

Ska komente

Komento