Tema

Nëna e nevrikosur fillon t’i bërtasë fëmijës:
– Ke marrë ‘1’ në gjuhë dhe letërsi. Kjo është e tmerrshme. Çfarë teme patët?
– “Si i kaluat pushimet dimërore”- tregon fëmija.
– Dhe, çfarë shkrove ti?
– “Mirë, faleminderit që pyetët!”.

Të ngjashme

Ska komente

Komento