Telefonin në vend të parave

I thotë djali vajzës:
– Më lejo të të puth një herë, t’i jap 50 euro.
Vajza e mençur i thotë:
– Në rregull. Mi jep njëherë paratë, pastaj më puth.
Djali me dy euro në xhep, thotë:
– Nuk kam para, po të premtoj se do ta jap telefonin.
Pajtohet vajza dhe pas puthjes ia kërkon telefonin, Djali i thotë:
– OK, do ta jap. Shkruaj 044…

Të ngjashme

Ska komente

Komento