Telefoni dhe vesht

Shkon ni dit boshnjaki n’pun me zavoja n’vesh. E shohin kolegt e s’ju rrihet pa e vet:
– Shka ti gjet vesht?

– Kurgjo mer, qysh kesh tu hekuros boni telefoni e e kapa hitin n’vaNt t’telefonit e …

– Po veshin qeter?

– E thirra Ndihmen e parë.

Të ngjashme

Ska komente

Komento