Telefonata e vonshme dhe gruaja e “pabindur”

– Thuaji se nuk jam në shtëpi, nxiton t’i thotë
Gruaja merr telefonin dhe thotë:
– Ai është në shtëpi!
Burri i nervozuar:
– Çfarë të thashë? Pse tregove?
– Ishte për mua – i shpjegon gruaja…

Të ngjashme

Ska komente

Komento