Telefonata e gabuar

Bie telefoni, djali e kap.
– Alo?
– Si je bir, çfarë po bën?
– Asgjë, po shikoj TV.
– E nëna?
– Është me një burrë në dhomë.
– Cilin burrë?
– Po ti babi s’e njeh, ai vjen çdo ditë kur ti shkon në punë.
– Bir, a e di ku e mbaj revolen?
– Po, e di.
– Shko merre dhe vraji edhe burrin edhe nënën!
– Ajo është nëna ime…
– Nuk ka lidhje, vraji!
Djali i vret dhe kthehet në telefon.
– I vrava.
– Në rregull. Tash, burrin varrose në oborr, nënën hidhe në pishinë.
– Po babi, ne nuk kemi as oborr e as pishinë.
– A është numri 04x xxx xxx?
– Jo!
– Më fal se paskam thirrur gabim…

Të ngjashme

Ska komente

Komento