Tek berberi

Tek berberi, berberi me një klient po bisedojnë, ndërsa një klient tjetër është ulur dhe po lexon gazetën.
Thotë berberi:
– Në këtë botë ka disa zanate vërtet të poshtra, ta marrim psh punën e marinarit. Muaj dhe muaj larg shtëpisë dhe kur kthehesh në shtëpi gjen në shtëpi një fëmijë që s`dihet i kujtë është. Dhe i drejtohet klientit që lexon gazetën:
– Po si thua a kam të drejtë?
-Shiko, unë vetë jam marinar por po të them që s`kam fare probleme, kur kthehem në shtëpi dhe e gjej gruan me një fëmijë, e marr fëmijën dhe e fut në një vaskë plot ujë, nëse ai noton, e çoj në kurs për berber.

Të ngjashme

Ska komente

Komento