Te veterinari

Po i thotë veterinari zonjës, e cila kishte ardhur tek ai dhe e kishte lutur për kontroll.

– Zonjë, keni gabuar, unë i shëroj shtazët e ju duhet të shkoni te mjeku.

– Kam gabuar?! Në mëngjes kur zgjohem jam si pulë e shpupluar, në rrugë deri në punë varem në autobus si majmun në degë, në punë punoj si mushkë, burri në mbramje më thotë eja mace e në mëngjes zgjohu lopë. A jeni i sigurt se e kam gabuar mjekun?!

Të ngjashme

Ska komente

Komento