Te stomatologu

Një bionde ka dhimbje të madhe të dhëmbit dhe me vrap shkon te stomatologu. Paraqitet te recepsionistja dhe i thotë se ka dhimbje të madhe.
– Duroni pak. Merreni këtë numër dhe prisni gjysmë ore!
Kalon gjysmë ore dhe biondja afrohet sërish te recepsionistja:
– Kaloi gjysmë ore, por akoma kam dhimbje…

Të ngjashme

Ska komente

Komento