Të gjithë ushtarë

Në një sedilje të trenit ishte një Ushtar dhe një civil. Kalon aty një fatorino që sapo kishte filluar punë, për të kontrolluar biletat.
– Biletën shok! – i drejtohet ushtarit.
– Unë jam ushtar e nuk paguaj, – i thotë ai. –
Po ju? – i drejtohet tjetrit. Ky ngrihet në këmbë, merr qëndrim “gaditu” dhe i thotë me grushtin lart:
– Gjithë ushtar!

Të ngjashme

Ska komente

Komento