Te flesh zhveshur….

Shkon nje plake tek e bija dhe ate e sheh ate pa tesha ne trup, dhe thote:
Pse moj je ashtu pa rroba?
Vajza pergjigjet:
Nuk jam zhveshur, keto jane pixhamat e mia.
Shkon plaka ne shtepi, heq rrobet dhe shkon te flere. E pyet plaku:
He moj plake, pse zhveshur?
Nuk jam pa rroba, keto jane pixhamat e mia.
Auu, po a nuk munde ti hekurosesh pak!!!, i thote plaku.

Të ngjashme

Ska komente

Komento