Te burgosurit

Nje i burgosur hyn ne qeli dhe takohet me nje te burgosur tjeter
Mirese erdhe ne qeline time, perse te kane denuar, e pyet i burgosuri i vjeter
-Eh, perlava nje gjerdan me diamante, pasi i theva vitrinen nje dyqani xhevahiresh me nje tulle!
Ah, domethene te paskan kapur ne flagrance.?
– Jo, me kapen me vone kur u ktheva per te marre tullen!

Të ngjashme

Ska komente

Komento