Targat e makinave

Ishin dy burra nje nga Vlora dhe nje nga Lushnja. Ky nga Vlora i kishte targat VL, kurse ky nga Lushnja i kishte targat LU. Mirepo ne rruge po benin trafik. Del ky qe ishte nga Lushnja dhe i thote:po ti si shikon targat e mia qe jane LU-liro udhe? Ndersa ky nga Vlora i thote:po ti si shikon targat e mia VL-vari leshte?

Të ngjashme

Ska komente

Komento