Tallja me Nastradinin

Disa të rinj e panë Nastradinin që ishte mbështetur tek stalla e gomarëve dhe donin ta tallnin.
Njëri më i shkathët i thotë: – “Ku je o Nastradin, baba i gomarëve”
Nastradini i përgjigjët: – “Po ti mor bir pse paske dalë prej stalle”?

Të ngjashme

Ska komente

Komento