Tallava

Këngëtarët e muzikës tallava ma kanë shpëtuar jetën, prandaj do t’u mbetem gjithmonë borxhli. Kam qenë në koma për tre vite, derisa njëra nga motrat medicinale nuk e lëshoi një këngë të muzikës tallava në dhomën time. Logjikisht, më është dashur domosdoshmërisht të zgjohem dhe ta ndal radion…

Të ngjashme

Ska komente

Komento