Taksisti

Gjakovari pyet taksistin në aeroportin e Prishtinës:
“Sa kushton deri në Gjakovë?”
“50 euro”, përgjigjet taksisti.
“A bën ma lirë?”
“Jo nuk bën”, përgjigjet taksisti dhe niset.
Gjakovari vrapon pas tij dhe pas disa minutash e pyet taksistin:
“E tash sa?”
“50 euro”
Vrapon gjakovari prapë dhe pas 15 minutash e pyet:
“E tash?”
“70 euro”
“E pse tash ma shtrenjtë?”
“Po ecim në drejtim të kundërt”.

Të ngjashme

Ska komente

Komento