Taksisti i zgjuar dhe prostitutat

Gjate rruges, djali pa disa prostituta qe po prisnin klientet ne rruge. Meqenese ato i bene pershtypje, ai pyeti mamane:
– mami, cfare po bejne keto vajzat te semafori?
– po presin autobuzin, i pergjgijget me shpejtesi e ema.
Nderkohe nderhyn taksiti:
– ato shesin trupin me para, degjo xhaxhin ti.
– po femije bejne ato mami? vazhdon me naivitetin e tij djali
– po te keqen mami, bejne, dhe kur rriten, te gjithe behen shofere taksie.

Të ngjashme

Ska komente

Komento