Taksisti dhe pijanecet

Shoferi e kuptoi qe ata ishin te pire, ndezi makinën, e fiku menjehere dhe u tha “arritëm”
I pari i dha leket….
I dyti e falënderoi ndërsa i treti i gjuajti me grusht.
Shoferi u habit se shpresonte qe ata mos ta kishin kuptuar qe makina s’kishte lëvizur fare nga vendi dhe i drejtohet te tretit : Pse me gjuajte more ?!
I treti i thotë: Herë tjetër mos e ngit kaq shpejt…

Të ngjashme

Ska komente

Komento