Taksisti dhe Italiani

Nje dite nje taksi pret tek aeroporti per ndonje mergimtar qe do te shkoj ne shtepi. Vjen nje italian dhe hipen ne taksi. Rruges per ne shtepi italiani shikon nje shkolle te madhe dhe e pyet taksistin: per sa kohe e ndertoni ju kete shkolle? Taksisti ia kthen per 6 muaj. Italiani te ne kete e perfundojm per 2 muaj. Italiani shef nje spital te madh dhe pyet prap: per sa kohe e beni ndertimin e ketij spitalit? Taksisti ia kthen: per 1 vit. Italiani: kurse te ne e perfundojm per 7 muaj. Kur shikon nje ndertese shume shume te madhe dhe italiani pyet: po kjo per sa kohe ka mbaruar? Taksisti ia kthen: se kam iden mbreme nuk ishte ketu.

Të ngjashme

Ska komente

Komento