Taksi për tre persona

– Dy të dehur kur dalin prej kafes, shkojnë të një taksist që ishte aty afër dhe e pyesin: – Sa kushton deri në Lipjan për tre persona?. Taksisti ua kthen: – Pse tre, Ju jeni dy!. Të dehurit i thonë taksistit: – E ti, nuk po vjen me neve a?

Të ngjashme

Ska komente

Komento