Taksi për tre persona

– Dy të dehur kur dalin prej kafes, shkojnë të një taksist që ishte aty afër dhe e pyesin:
– Sa kushton deri në Krujë për tre persona?
Taksisti ua kthen: – Pse tre, Ju jeni dy!
Të dehurit i thonë taksistit:
– E ti, nuk po vjen me neve a?

Të ngjashme

Ska komente

Komento