Takon shqiptari një Xhind

Ai si rregull i thotë se do ti plotësonte 1 dëshirë të vetme.
Xhindi: Fol më thuaj një dëshirë..
Shqiptari: Dua që të lidhësh Amerikën me Shqipërinë me një autostradë të vetme
Xhindi: Kjo është absolutisht e pamundur, nuk bëhet, më thuaj një tjetër
Shqiptari: Epo mirë, më jep aftësinë për të kuptuar femrat.
Xhindi hutohet dhe si për të dal nga situata i thotë: Me sa korsi e doje autostradën ?

Të ngjashme

Ska komente

Komento