Takimi

Takohen dy shokë në pazar. Pasi përshëndeten dhe flasin për shumëçka, njëri pyet:
– Çfarë bëre me fakultet, a e përfundove?
– Po, miku, po. Me mesatare 9.5.

Të ngjashme

Ska komente

Komento