Tag

Zënka

Zënka mes çiftit

Një natë, një çift po ziheshin mes veti dhe kur shkuan për të fjetur, burri i thotë gruas: -Natën e mirë nëna e tre fëmijëve të mi. -Natën e mir…

Më Shumë