Tag

Xhelozia

Xhelozia

– Një Zonjë i thotë shërbëtores së saj: “Më duket se burri im ka të dashur sekretaren a tij, jam shumë e sigurt për këtë”. Shërbëtorja: – “Dhe, ti kujton…

Më Shumë