Tag

Xhamaxhiu

Xhamaxhiu

-Një grup djemsh duke luajtur me top rrugës mbërrijnë para dyqanit të një xhamaxhiu dhe njëri prej tyre i thotë mjeshtrit: -Shiko kemi një ofertë të mirë për ty. -Bëhu…

Më Shumë