Tag

Xhaja

Xhaja dhe Gocat

-Xhaja: O goca hapeni pak dritaren se na mbytet me këtë erën qe keni hedhur. -Gocat: Uaa o xhaje ne kemi hedhur parfumin me te shtrenjtë. -Xhaja rri sa rri…

Më Shumë