Tag

x

Ndërrimi

Biondja e ulur në autobus kur i afrohet një plakë e cila po qëndronte në këmbë dhe e pyet: “Oj vajzë e mirë a mund t’i ndërrojmë vendet?” “Çka, unë…

Më Shumë