Tag

vozitesi

Vozitësi dhe fëmija

Një fëmijë udhëton me autobus dhe fillon të këndojë: -Po të ishte babai im elefant e nëna elefanteshë, unë do isha elefant i vogël; po të ishte babi luan e…

Më Shumë